Académie Scientifique de Beauté

Académie Scientifique de Beauté biedt verschillende lijnen aan zodat er voor iedereen een passend product is. Ze gebruiken specifieke voorschriften om elke huidconditie te behandelen en aan elke huidbehoefte te voldoen. Ze maken gebruik van uitsluitend de meest pure en actieve ingrediënten voor de huidverzorgingsproducten.

Er is keuze uit 2 verschillende lijnen:
– Aromatherapie
– Huidverzorging

Al de producten van Académie Scientifique de Beauté de Paris zijn van natuurlijke ingredienten gemaakt en niet op proefdieren uitgetest.

De huidverzorging bestaat uit 3 fasen:
1. Reinigen en verfijnen
2. Stabiliseren
3. Bestrijden

Er zijn een aantal verschillende behandelingen mogelijk:
– Flash Treatments: korte maar effectieve 30 minuten behandelingen.
– Premium Treatments: uitgebreide doelgerichte behandelingen.

Kijk voor alle behandelingen en prijzen op de prijslijst.

Derm Acte

Derm Acte is een lijn voor huidverbetering, ook wel cosmeceuticals genoemd. De producten bevatten ingrediënten die gebruikt worden bij esthetische geneeskunde, zoals o.a.:
– Hyaluronzuur
– Vitaminen
– Zuren (AHA, BHA, PHA)

Derm Acte heeft verschillende behandelingen.
– Expert Treatments: luxe huidverbeterende behandelingen.
– Expert Peeling: korte, intensieve huidverbeterende peeling.

Lily Lolo

Lily Lolo is een Brits merk met een professionele geformuleerde range van high-performance producten. Met de hoge kwaliteit minerale make-up en de nieuwste beauty must-haves, creëer je een natuurlijke uitstraling.

Het merk is gelanceerd in 2005 door Vikki Khan en is vernoemd naar haar twee zusjes Lisa (Lily) en Lorraine (Lolo). Lily Lolo is verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en in Nederland!

BrowTycoon

BrowTycoon is hét merk op gebied van wenkbrauwen. In de salon gebruik we BrowTycoon voor de henna wenkbrauwstyling, maar daarnaast heeft BrowTycoon ook een uitgebreide wenkbrauw make-up lijn. Ze hebben een zeer groot streven om innovatief en vooruitstrevend te zijn op de markt.

De make-up lijn bestaat o.a. uit verschillende pencils, pomades, wenkbrauwgels en highlighters.

Yodeyma

Ontdek de wereld van Yodeyma parfum!

Deze parfums bevatten heerlijke geurnoten die tot een geur komen die bij je past. Elke Yodeyma parfum heeft een vergelijking met een bekende geur, alleen voor een aantrekkelijker prijsje en een ander jasje.

De parfums zijn beschikbaar in 3 formaten:
15 ml
50 ml
100 ml

Bronz’Express

Wij weten allemaal dat teveel zon niet goed is, maar toch willen wij dat mooie bruine kleurtje. Bronz’Express heeft de oplossing en zorgt voor een mooi gebruinde huid.

De lijn van Bronz’Express bestaat uit verschillende soorten selftanners, zoals een gel, lotion en drops. Maar er zijn ook producten die er voor zorgen dat je langer kunt genieten van je selftan, zoals de scrub en de bodylotion.

DermaQuest

De productlijnen van Dermaquest bieden luxe verzorging en zijn rijk aan plantenstamcellen, peptiden en vitaminen. De hydraterende en beschermende ingrediënten zijn onmisbaar voor een vitale huid. Dermaquest producten doen meer dan alleen voorbereiden en verwennen. Goede reiniging, hydratatie, versterking en bescherming zijn basisbehoeften voor alle huidtypen. Deze basis is het uitgangspunt voor de geavanceerde behandelingen in onze resultaatgerichte, op maat gemaakte protocollen. DermaQuest heeft producten ontwikkeld die de effecten van behandelingen behouden. Onze filosofie brengt u verbluffende langetermijnresultaten. Geniet van luxe verzorging en op uw huid afgestemde behandelingen.

De speciale productlijnen van DermaQuest leiden u door de vele ingrediënten en formules. Deze lijnen zijn rijk aan plantenstamcellen, peptiden en vitaminen. De hydraterende en beschermende ingrediënten zijn essentieel voor het behouden van een goede huidconditie. Elke lijn is ontwikkeld om een specifieke huidconditie te behandelen, maar kan gebruikt worden in combinatie met de andere productlijnen. Zo kunnen tegelijkertijd meerdere aandachtspunten aangepakt worden.

DermaQuest is een doorbraak op het gebied van huidverbetering. Het merk is in 1999 opgericht door Sam Dhatt die na 20 jaar bezig te zijn geweest als Chemicus in de huidverzorgingsindustrie voor meer dan 700 verschillende merken, de tijd rijp vond om zijn filosofie voor huidverbetering te presenteren.

Bij de behandeling kan een hoogwaardige peeling toegepast worden, bestaande uit onder meer nanosomen, peptiden, krachtige anti-oxidanten en glycolzuur (het meest effectieve fruitzuur) in de allerkleinste moleculen die als enige in staat zijn door te dringen tot de diepere lagen van de huid.

Kortom: de behandelingen met DermaQuest™ gaan verder waar ‘normale’ gezichtsbehandelingen ophouden.
Het in balans brengen en preconditioneren van de huid is essentieel bij het in stand houden van haar puurheid. De DermaQuest huidverzorgingfilosofie biedt uitstekende lange termijn resultaten die kunnen worden bereikt zonder onnodige irritatie en ongemak door middel van een uitgebalanceerde behandelingscyclus:
Voorbereiding van de huid: optimale hydratatieniveaus, bescherming en herstel helpt de huid bij de voorbereiding op professionele behandelingen.
Professionele behandelingen: Zorgvuldige huidanalyse en gebruik van een specifiek op maat gemaakt behandelplan voor de cliënt zijn essentieel voor positieve resultaten.
Thuisbehandeling: Dagelijks gebruik van voorgeschreven thuis producten helpen bij het garanderen van uitstekende lange termijn resultaten.

De unieke voordelen van DermaQuest:
Ingrediënten van het hoogste niveau, in de kleinste vorm (kleinste moleculen), waaronder peptiden en glycolzuur van hoogste kwaliteit op wereldniveau.
Ingrediënten dringen door tot in de diepere huidlagen, met een daadwerkelijke huidverbetering als resultaat, ook op de langere termijn.
Verbetert zelfs de reeds verouderde huid aanzienlijk; vermindert (ook de diepere) lijntjes, vermindert pigmentatie en geeft een optimale huidverjonging (bij meerdere behandelingen).