Reaffirming masker
Hét masker voor de verslapte, onzuivere en vette(re) huid. Het masker is gemaakt van actieve houtskool. Houtskool heeft absorberende kwaliteiten en het vermogen vrijkomende onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen. Algenextracten zorgen voor extra mineralen. Tevens een ideaal masker voor draineren bij gezwollen ogen.

Cinnamon masker
Een activerend en verjongend masker voor de huid. Dit opwarmende masker bevat o.a. zeewier extract en kaneel (Cinnamomum cassia). De verwarming zorgt voor een hyperemie van de huid met als gevolg de regeneratie van collageen en elastine weefsels en een verbetering van de versteviging van de huid. Het masker vergemakkelijkt de penetratie van de werkzame bestanddelen van het masker welke op de huid zijn aangebracht. Vanwege de opwarming kan dit masker niet over de ogen en mond aangebracht worden.

Gold masker
Dit masker bevat 24 karaats goudstof, wat de huid revitaliseert. Tegelijkertijd verbetert het de stevigheid van de huid en zit het vol met antioxidant eigenschappen. Dit masker is gebaseerd op zeealgen extracten met hydraterende en remineraliserende eigenschappen.

Goji masker
Het Goji masker bevat algen extracten, gojibes extracten en quinoa zaden. Het mengsel van deze ingrediënten is rijk aan antioxidanten en hebben een stimulerend effect op de huid. Ontgiftend en verjongend. Daarnaast helpt deze cocktail de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid te versterken.

Re6tense masker
Dit masker werkt als een antioxidant op de huid en heeft verstevigende en verzachtende eigenschappen. Dit masker is geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder voor de verslapte huid, dankzij zijn verstevigende, kalmerende en aromatische eigenschappen.

Nova New masker
Dit masker richt zich op de droge en vochtarme huid. Het herstelt de vochtbalans door een hoge capaciteit aan hydraterende bestanddelen. Door een verfrissende werking ideaal bij reactie na massage of uitreinigen.

Rgnerin masker
Masker met een botox effect! Dit masker is samengesteld uit carbolhydraten die, gecombineerd met lijnzaad en Aloë Vera bladeren een activerende werking hebben op de huidcellen. Het masker heeft een egaliserende, verzachtende en regenerende werking. Dit masker is in het bijzonder geschikt na een peeling of exfoliërende behandeling.

Green masker
Dit masker werkt verstevigend en revitaliserend. Bevat o.a chlorofyl wat een actieve zuurstofverrijking geeft, verzachtend werkt en sneller doet genezen. Daarom ideaal na een acne behandeling en bij een rode huid.

Sensitive masker
Ontspannend, verzachtend en voedend door Viooltjes en Haver (Avena Sativa) extracten. Vitaminen A, B en E zorgen voor remineralisering en een ontspannende sensatie. Hét masker voor de allergische, nerveuze couperose huid.

Green tea masker
Perfect voor de rijper wordende, zonbeschadigde en/of een vermoeide huid. Zuivert en ontgift, verstevigend en revitaliserend. Op basis van zeewier en groene thee bladen welke een 100 maal sterkere antioxiderende werking hebben dan Vit C. Door toevoeging van het ingrediënt Bètacaroteen biedt het de huid zonbescherming.

Vitamin Vegetable masker
Ideaal masker voor de oudere, door zon beschadigde en/of verwaarloosde huid. Het bevat natuurlijk gestabiliseerd vitamine C, afkomstig van sinaasappels en dille. Het bijzondere is de toevoeging van vitamine C met blekende en antioxidant eigenschappen. Verbetert de synthese van collageen, elasticiteit en de vochtigheidsgraad. Bij hyperpigmentatie en een droge huid.